02 November 2010

Malam terakhirku.....

hahaha syif malam da abis. Boleh lah cuti 3 hari. uwekkkk!!! tak dpt pon. Sok da masuk keje.kene wat OT. xpe xpe... seb baik syif ptg. kalo x confirm mau EL. Anyway smlm malam last I, pas ni i direhatkan dari keje syif malam sampai lah bersalin. Nnt after naik dari maternty leave baru start blk syif malam tu. Ok sangat gembira bila dpt tau pasal berita ni. yelah sy baru 32 minggu tp da dpt kelepasan awal pasal night syif tu. Kak zura ckp hosp batu pahat. lg sebulan tarikh edd baru lah derang direhatkan dari syif malam. Syukur sgt2. Tapi yang sengal nyer.... bile rooster dah kluar barulah tersedar dari mimpi indah. Rupa2 nya kalau xde syif malam, xde lah cuti Lepas Malam 2 hari. So dlm 2 minggu bekerja tu cuma 2 HK. Cam jadual sy kali ni. 13 hari bekerja 1 hari cuti. Ah nyesal nyer x alert pasal bende ni. Patut kah saya jumpa dgn Hj shidee ckp nak syif  malam dikembalikan semula pada saya. Patutkah? patutkah?!!! Lagipun kalau dah betul2 sakit nak beranak. Labour Room sebelah emergency jer. Tapi larat ker lg sy nak keje syif malam. Dilema sungguh.