09 July 2011

9 Julai : Birthday saya

Harini Birthday saya yang ke 29 tahun. Takde celebration or hadiah diminta. Minggu ni sangat busy... Syift malam lepas tu sambung Syif petang. Esok Double plak. Bear balik kampung rengit sbb mbah buat yasinan.
Tak terfikir nak hadiah sbb nak kumpul duit utk renovate rumah bila dah dpt kunci nanti. Lagipun frust sebab tak dapat ikut adik-adik pergi S'pore.

Ini auto-post sbb time publish nanti saya tengah sedang nyenyak tido. Sambil itu layan pic Aijaz buli abg Sitam.




08 July 2011

Mood Korea : Baby-faced Beauty

Sape layan cite korea?? Dulu kalau nak tengok cerita korea, saya selalu pi this website Jacinda. Tapi leceh sebab kene tunggu dia buffer then cite pendek 10min-10min jer dulu.
Secara kebetulan bear saya pun mengikuti Drama Baby-Faced Beauty ini, so dia telah mengambil inisiatif utk mendownload full episode 1-18. Kat mana dia download... ntah saya pun tak tanya. Skang saya tengah tunggu bear downloadkan epi 19. Tak Sabar nyer.

Comel kan Jang  Nara..

Sebab ada Jang Nara lah saya layan cite Babyface Beauty. Start minat dia sejak tengok My love Patzi. Well actually sejak tengok My love Patzi lah saya mula mengikuti Drama Korea. Saya even beli kaset lagu Jang Nara sbb minat sangat kat Jang Nara. Dulu kaset masih popular yer.

Ok ler... nak tengok Aijaz yg start nangis. bye