31 December 2012

31 Disember 2012

Dah lama tak post something, before kalender bertukar, better ai post ni.

A mini recap on 2012.... Not from januari but august jer.

August




Raya... Mcm last2 year kene kerja jugak. Tapi nasib baik tahun ni syif malam. So abis kerja, terus amik bas balik bp then petAng balik semula jb. So dapat lah merasa gak ketupat rendang mak. Gambar atas tu, time raya ke4. Tengah setting nak amik family picture. In picture ' aiman, sara, aijaz'

September

Not much has happend here

Oktober




Terbang ke langkawi, family trip. Thanks to my dear family for making it happend. Walaupun hampir tertinggal flight masa nak pergi. Tapi kami tetap jua sampai. Pengalaman paling best of course lah naik bot keliling pulau. Singgah 2 pulau dan dapat tengok eagle. Too bad aijaz dah tido time tu. Takpe lah lain kali kita pergi lagi yer. In picture, babah n aijaz 1st time naik aeroplane.

November..

Uhhh... 11.11.12 seram bila fikir. Mujur kami selamat.




Disember




Wedding adik saya.. Yehh. Skang dah 2 adik ipar. Gambar taken during majlis belah kami. Majlis bertandang baru jer berlangsung semalam di perak... Nak hapdet apa lagi yek. Oh currently no plan how to celebrate birthday aijaz. Dunno if have time, adik bungsu nak balik australia malam ni. Celebrate kat klia je lah kalo camtu :)

Ok bye.

- Posted using BlogPress from my iPad