28 June 2011

Aijaz : Check-up 6 bulan, tapi mummy salah amik tarikh cuti.

Harini Aijaz akan dibawa oleh tok mak and tok ayah untuk check-up 6 bulan. REason mummy tiada disamping dia harini adalah kerana, mummy salah amik tarikh cuti. Sepatutnyer 28 Jun. Tapi Mummy apply for 29th June. Sudah nyer harini kene kerja syif AM, tambah kacau nama naik utk OT PM pulak tu. Anyway berkat mummy selalu tolong cover syif kawan. So OT petang mummy akan dibuat oleh Pn Shikin. Alhamdulillah. So pas keje nnt boleh arr balik BP. Ntah arr babah nak amik cuti ker idak esok. Kalau amik cuti boleh lah angkut babah balik BP.
Tapi risau gak camne lah tok mak nak handle aijaz yg dah makin buas itu time inject nnt. Dulu masa Check-up 5 bulan, tok mak boleh lagi grip si Aijaz bagi tak bergerak time misi nak inject. (Mummy tengok dari tepi jer... sbb mata dah rabak... Tak tido semalaman-Abis syif Malam, terus drive JB-BP sorang2). Hmm Insya-ALLAH xde pape kot.

Ni Gambar terbaru Aijaz.... Sbb dah ligat sgt.. sarung jer Dry-Pantz, mudah. Time meniarap pon boleh sarung diaper.



Oklah nak siap gi kerja. Dah lewat ni.

08 June 2011

Agaknyer 19 Jun saya kerja apa ek??!!

This is just a reminder to myself to request AM syift for that day. If it doesnt fall on my night syif lah. Need to do something at Angsana. This one will be on auto post.

ikhsan google