28 June 2012

Meroyan pasal ahjumma episod 71 dan 72

Review sket untuk miss ajumma kat astro tadi.

Si sae mi tu mengharap sangat see hon, mak kandung joon wo bgtau pasal hubungan anak beranak tu. maybe saemi nak see hon suh joon wo jangan kawen dengan geum hwa dan acknowledge yoo bin sebagai anak dia. Saemi pon dah bikin geum hwa jadi tak keruan pas dapat tau si yoo bin tu anak kandung joon wo hasil one night stand 8 years ago.

Saemi mengupah orang untuk palsu kan dokumen paterniti test. Pastu post result dna tu kat opis blue ad dan opis see hon. Geum hwa yang tengah pendek akal tu menggigil terkejut tengak result palsu yang konon 97% dna joon wo dan yoo bin matched.

Geum hwa nak terus kan berkahwin dengan joon wo. Malah dia nak tarikh dipercepatkan. Tapi dia tak bagitau pon kat joon wo pasal dna result tu. (sengal sangat)

Kawan geum hwa, si heon (apatah dah lupa) advice geum hwa break up je dengan joon wo sebelum mereka bercerai di kendian hari.

Ps : apa masalah nye kalau yoo bin anak joon wo. Wat pe nak tangguh kawen just because of that anak beranak tu. Dulu saemi pun goda kyung se walaupun Tau kyung se ada dan bi.

Hoi geum hwa jangan lah buat haku suspens. Sila bagitau joon wo pasal paterniti test tu.

Sekian terima kasih.


- Posted using BlogPress from my iPad

26 June 2012

Miss Ahjumma di ONE HD ch393

Dah lama tak update blog... Tetiba berblogging pasal cite korea plak. Skang tengah giler melayan cerita ini.




Just nak meroyan kejap... Sebab geram sangat dengan si Sae-mi. Geram gak kat mak geum-ha dan Geram kat geum-ha sebab biarkan diri dia disusahkan oleh saemi. So what if yoo bin anak joon woo (walaupon penonton tau yang mereka bukan anak beranak) Terus kan jelah perkahwinan tu tanpa ragu-ragu. Dulu saemi pun kawen dgn kang ho walaupun tau dia ada dan bi. Tak payah nak emo-emo.

Tak sabar nak tunggu malam esok. Harap dapat tido kan aijaz awal. Bleh lah layan ahjumma dengan aman.

Ps : Ahhh sangat suka jugak scene pertaruhan sms I Love U daripada kekasih masing-masing. Rasa macam nak send bende yang sama kat bear. Cuma takut tak dapat feedback yang di harapkan. Nanti kecewa plak. Hehe





- Posted using BlogPress from my iPad