26 June 2012

Miss Ahjumma di ONE HD ch393

Dah lama tak update blog... Tetiba berblogging pasal cite korea plak. Skang tengah giler melayan cerita ini.




Just nak meroyan kejap... Sebab geram sangat dengan si Sae-mi. Geram gak kat mak geum-ha dan Geram kat geum-ha sebab biarkan diri dia disusahkan oleh saemi. So what if yoo bin anak joon woo (walaupon penonton tau yang mereka bukan anak beranak) Terus kan jelah perkahwinan tu tanpa ragu-ragu. Dulu saemi pun kawen dgn kang ho walaupun tau dia ada dan bi. Tak payah nak emo-emo.

Tak sabar nak tunggu malam esok. Harap dapat tido kan aijaz awal. Bleh lah layan ahjumma dengan aman.

Ps : Ahhh sangat suka jugak scene pertaruhan sms I Love U daripada kekasih masing-masing. Rasa macam nak send bende yang sama kat bear. Cuma takut tak dapat feedback yang di harapkan. Nanti kecewa plak. Hehe





- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: