10 August 2010

Hari Yang Berlalu...

Sebenarnya sy dah lama 'mengidam' nk ader blog sendiri. Cuma malas nak buat. haha. Actually blog ni bear aka hubby aka abg aka sayang yg buatkan hence itu tajuk nyer Mama's bear... Bear jer yg panggil sy mama...
Actually bile baby dah lahir nnt, sy nak bahasakan diri sy UMI pd baby.

Knp UMI??
Sbb kak Yah (my sister in-law / wife to Long (my husband's brother) bahasakan diri dia Ibu pada anak2 beliau.
Kak Zura (my husband's big sister/ wife to abg amin) bahasakan Mama pada anak2 beliau.
Sy panggil my own mother and mother in law, Emak/Mak.
So dlm family sy.. umi xde lg. Berangan panjang...

1 comment:

Aija said...

Umi dah jadi mummy.... Ntah camne bleh ubah... Saya pon tak tau.