29 October 2011

J Card Member's Day @ Tmn U

28 Okt 2011 berlangsung nyer sale sampai kol 12am. Menci!! tak dapat pergi sebab...
1) Settle kan hal loan kat RHB BBU (dah start bayar interest)
2) Terpaksa tunggu En Bear balik kerja kol 5pm kat Uitm.
3) Tak dapat keizinan dari En Bear.


Sebenarnya sejak dapat sms dari JJ. Saya memang dah bercadang nak pi cari kasut  kerja yang baru time sale tu nanti. Lagipun hari jumaat tu saya kerja syif pagi. So balik kerja mmg bleh singgah. hmm terjadi plak cite cam kat atas tu. Tadi masa lalu depan JJ, saya cakap dgn bear nak singgah. Bear tak nak!! so Berputih mata jer lah jawab nyer. Walaupun umah saya dekat je (tak sampai 5 min) tetap gak tak berpeluang nak shopping. Sangat tak suka. Tapi Bear janji, nnt dah pindah bleh  shopping kat JJ Tebrau. Lagi Best katanya. 



Ayg akan tuntut janji itu.

No comments: