28 February 2012

Today I start my day with...

A smack on the butt done by my bear :)

Malas nyer nak bangun awal pagi, sebab harini start Night Shift. Tapi bear nak bawak kopok lekor gi opis. So dia mintak tolong gorengkan..

Turun gi dapur, kuar kan kopok lekor. Panas kan cooking oil. Belah-belah kopok lekor tu... Bear pon tolong gak belah kopok lekor then Bear tolong gorengkan kopok lekor.... hehehe last-last bear yang kene settlekan sendiri kopok lekor tu.

Sori...Ayg just tukang test kopok lekor tu sedap ke idak. Anyway.. pandai bear goreng kopok lekor. Sedap.


Mood : Tak best... Petang ni Bear nak pegi Shah Alam. By the way.. sesape nak cari homestay yang best kat Shah Alam.. Bleh pegi blog ini  Homestay Section 9
Umah nye at Sek 9. Dekat je dengan Hotel Concorde. Nak pergi Giant pon bleh jalan kaki je.

No comments: