23 May 2012

23hb hari gaji

Alhamdulillah. Staff govt arini gaji. Pepagi lagi dah online maybank2u untuk transfer sket rm ke bank lain. Tengahari after lunch, siap-siap nak gi tabung haji. Sebab bear dah pesan suruh masuk kan coins dalam tabung dia ke akaun aijaz.

Kali ni duit yang dalam tabung tu kene melalui saringan terlebih dahulu sebelum dimasukkan ke dalam mesin syiling. Staff bank tu cakap skang bank negara dah tak terima duit syiling 1 sen dan duit yang hitam/kotor.



Total $ yang dikira ialah rm107.25, alhamdulillah rezeki aijaz. Tapi of courselah mummy top up sket sebelum update buku bank.

Settle urusan bank. Singgah The Store untuk renew kad ahli and updAte alamat umah baru. Beli gak stock susu dumex aijaz untuk sebulAn. Ingat nak cari pampers tapi mahal ler plak harga kat situ.



On the way balik... Singgah pejabat pos sebab baru pasan sebelum kuar umah tadi, driving license tamat tempoh harini. So gi renew buat 3 tahun je. Sebab cash dah tipis. Ayah suh pegi JPJ... Bleh tukar gambar kat lesen tu. Saya tak berminat nak tukar gambar lesen... Sebab gambar kat lesen tu sangat cute. Hahaha.


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Batu Pahat

No comments: