02 March 2012

Jambatan Kedua Permas dah boleh dilalui

Pagi semalam masa balik kerja lalu Jambatan Permas menghala ke Permas Jaya, tengok jambatan kedua tu masih belum boleh digunakan. Jammed sampai ke SHELL. Syukurnya sebab tak kerja waktu devided.

Then malam nye masa nak pergi kerja, rasa happy sangat Jambatan Kedua Permas dah boleh lalu. Meluncur laju naik atas bridge tu. Tapi kegembiraan tu tak lama. Sebab turun dari jambatan jammed kat intersection Tmn Bayu Putri. huhuhu

Walau apa pun, rasa syukur lah sebab jambatan dah siap walaupun lambat daripada tarikh yang dijangkakan iaitu Mid Feb. Maybe pagi ni Highwal EDL dah boleh guna. hahaha wishful thinking aje.

Lagi setengah jam nak balik TIDO. Ngantuk. Patut nya ini Syif Malam terakhir then cuti 3 hari. Tapi kene OT malam sampai ahad ni. Nasib baik azhan rajin nak buatkan malam sabtu. ai tak larat ah nak buat 6 malam. Kesian gak kat azhan, yelah sabtu tu dia syif petang pastu nak sambung malam = 17 jam bekerja. Sori Azhan and TQ banyak-banyak.

No comments: