03 April 2011

Tak Rindu kat Aijaz??

Tadi saya call rumah BP.. ckp sket2 dgn mak saje nak tahu perkembangan jaz. Jaz tgh tido kat umah nenek kat sebelah. Rumah kami semi-D bersebelahan dgn umah nenek saya belah ayah. Selama ini umah sebelah tu kosong tak berpenghuni sbb nenek tinggal kat umah adik ayah di Shah Alam sejak Makcik Mus benti keje utk balik indon nak jaga suami dia yg sakit itu. So this weekend, nenek balik kejap. Itu yg ayah bawa aijaz pergi umah sebelah, lepak2 dgn nenek and pak long sefamily dtg dari JB.
Mak ckp saya tak rindu kat aijaz sbb tak call semalaman. Ciss!! kecik ati jap. Rindu arr, call skype ayah tp tak berangkat. Anyway mak ckp aijaz nye 'yak' dah keras sket sejak tak BF. cian tgk dia time nak teran, Hua!! ni yang rasa cam nak blk BP. Tp nak wat camne keje lah plak. Hari ni syif ptg, senin, ptg, selasa pagi+ptg, rabu OT, tp tak ingat biler. Hmm maybe nak kene adjust dgn kawan2. Bleh hantar EBM yg sy dah collect sejak start keje. kalau tau jadi camni.. patut nyer sebelum naik keje aritu lg dah start kumpul EBM. Sengal punya mummy. Baby jadi mangsa. SOri Aijaz.

2 comments:

Ms SZ said...

t balik BP bawa stok EBM banyak-banyak taw mommy. sian jaz.

btw, FM apa yang aija kasi kat jaz? suami sy cakap, susu NAN1 untuk mudah lawas. dlu keisha pon minum itu, kasi lawas. tapi sejak dah fully BF ni, sentiasa lawas.

Aija said...

sy bg dumex.
mmg planning nk blk bp jap sabtu ptg ni pas abis keje. ni tgh sebok cari cooler bag yg murah. hehe