12 April 2011

This Memorable Follow-Up Ceritera

Lately saya terasa sangat-sangat lah busy. Between work, housework and pumping sampaikan tiada masa hendak tengok 'drama swasta' di television. Keadaan ini menyebabkan saya sangat-sangat merindui saat 'maternity leave' yang sangat laid-back itu.
Demam rindukan aijaz, saya buat keputusan utk amik 'cuti tanpa rekod'. So dengan Bantuan kawan saya, Azhan.. pagi tadi saya selamat tiba di Batu Pahat dgn menaiki Bas. Anyway, kemalasan yang teramat melanda. I will just let the picture do the talking.


Tok Mak excited mengdokong aijaz, lepas itu mengadu sakit bahu. Tempat kejadian -Carrefour BP  


Aktiviti mengumpul EBM sekembalinya mummy aijaz di JB


 Aktiviti makan2 Suami-Isteri minus the baby di Restoran Sunda, Tmn Impian Emas.


Setelah lebih dari seminggu mengumpul EBM, masa utk dihantar kepada Aijaz.


 Kejadian pagi tadi - Bas KKKL (double-decker) mabuk ler plak.


Tuan Punya Susu


Sekian, Terima Kasih

4 comments:

Alwahid36 said...

Nice sharing. Find latest Jobs in Asia, Europe, Africa & Gulf and all over the world at http://toppakjobs.blogspot.com

Ms SZ said...

mana gambar susu? letak lah, kasi motivated skit

cengkerangcipot said...

erkk.. EBM tu ape eh??

Aija said...

Sya: Gambar susu kan ade letak satu. hehe lupa plak snap yg byk. sbb pas kuar dari peti terus je masuk cooler. Buat laju2 sampai lupa snap. heheh

cipot: EBM yg kat sini bermaksud Expressed Breast Milk. Terima kasih sbb bertanya.